Copernicus en BTR Services sluiten partnership op het gebied van integratieoplossingen

Copernicus Interchange Technology uit Hoofddorp heeft een partnership gesloten met het Belgische BTR Services, waarbij BTR Services de Niklas integratie oplossingen van Copernicus gaat vertegenwoordigen in België en Luxemburg.

Copernicus, opgericht in 2000, is een Nederlands IT services en software bedrijf volledig gespecialiseerd op het gebied van integratietechnologie en integratieoplossingen.
“Wij willen dat bedrijven kunnen innoveren zonder geremd te worden door hoge kosten of gebrekkige technologie. Dat we die missie serieus nemen blijkt onder andere uit het feit dat we ons eigen integratieplatform hebben ontwikkeld, NIKLAS genaamd. Dit platform stelt organisaties, ongeacht hun omvang, in staat om volledig geautomatiseerd zowel intern als extern elektronische informatie uit te wisselen. Zonder enorme investeringen. ‘Innovation through Integration’, noemen wij dat”, aldus Ruud Vrolijk, mededirecteur van Copernicus.
“Wij zijn zeer verheugd met BTR Services als partner, vervolgt Vrolijk. Naast onze groei in Nederland, mede door het succes van het Niklas Integratie Platform op Nederlandse markt, zullen wij nu ook voet aan de grond gaan krijgen in de rest van de Benelux. BTR Services beschikt over een aantal uitstekende EAI architecten en specialisten, waarmee BTR Services EAI en ICT totaaloplossingen kan aanbieden, inclusief implementatie services en support”.

BTR Services, opgericht in 2005, is een gespecialiseerd ICT-bedrijf dat een geavanceerd producten- en dienstenaanbod levert aan bedrijven en organisaties in tal van sectoren. BTR Services heeft in de financiële wereld reeds talrijke successen geboekt. Voor diverse banken en andere financiële instellingen ontwerpt BTR Services specifieke ICT-oplossingen. Recent werd een project opgeleverd in krediet contract generatie bij een Belgische grootbank. Ook voor andere binnen- en buitenlandse financiële instellingen ontwierp en implementeerde BTR Services soortgelijke state of the art oplossingen.

Drie pistes

“De strategie van BTR Services focust zich voortaan op drie grote pistes,” verklaart CEO Luc Vandergoten: “Ten eerste zetten wij krachtig door in de financiële sector waarin wij toonaangevend zijn via het inzetten van onze gekwalificeerde consultants. Ten tweede focussen wij op het aanbieden van IT-solutions, zoals Paperless Office, Enterprise Application Integration (EAI), Legacy Migrations en Open Source in the Datacenter. Ten derde blijven wij actief ons klantenbestand verder verbreden. In sectoren zoals utilities, retail, social en industrie is er grote interesse voor onze nieuwe diensten en producten.”

Innoveren en inspelen op veranderingen in de markt

“Ons partnership met Copernicus speelt een zeer belangrijke rol in het leveren van EAI-solutions binnen deze 3 focusgebieden. Immers is het op de juiste wijze integreren van applicaties en data, zowel intern binnen de eigen organisatie als daarbuiten met bijvoorbeeld klanten, leveranciers en business partners, een voorwaarde voor bedrijven om te kunnen innoveren en om snel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt”, aldus Luc Vandergoten.

Over BTR Services

BTR ServicesBTR Services is gespecialiseerd in het verstrekken van geavanceerde ICT-diensten. BTR Services heeft vestigingen in Brussel, Boom en Warschau en telt zestig gespecialiseerde en hoog opgeleide medewerkers. De onderneming realiseerde vorig jaar een omzet van circa 6,5 miljoen euro.

 

Over Copernicus

Copernicus is specialist in integratietechnologie en levert effectieve en betaalbare integratieoplossingen. Copernicus is gevestigd in Hoofddorp en telt 15 medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

BTR Services
– Luc Vandergoten
– tel. +32 473/393.837
– www.btr-services.be

Copernicus Interchange Technology
– Nancy Schouteten
– tel. +31 23 565 6060
– info@copernicus.nl
– www.copernicus.nl