Copernicus koppelt internationaal cosmetica bedrijf met Hudson’s Bay Company

 

Hudson's Bay CompanyHet Canadese Hudson’s Bay Company (HBC) is met meer dan 460 warenhuizen en ruim 66.000 medewerkers een van de snelst groeiende retailers ter wereld. Vanaf volgend jaar zal het bedrijf ook in Nederland voet aan de grond krijgen met de opening van warenhuizen in Breda, Tilburg en Amsterdam. In de komende jaren staan twintig nieuwe vestigingen in de planning verspreid door heel Nederland.

Als grote speler in de markt eist HBC dat haar toeleveranciers in staat zijn om elektronisch gegevens uit te wisselen (EDI). Een internationaal cosmetica bedrijf schakelde ons in voor het maken van een koppeling met HBC.

Wij hebben de klant in het gehele EDI traject begeleid. Van het vergaren van specificaties tot en met de implementatie op ons Managed EDI platform. Een belangrijk onderdeel in dit traject was de ontwikkeling van EDI koppelingen die zijn gebaseerd op de Amerikaanse X12 standaard. Dit is de Amerikaanse tegenhanger van de Europese Edifact standaard.

EDI koppelingen

Om de verschillende processen geheel automatisch te laten verlopen zijn de volgende koppelingen ontwikkeld tussen HBC en de backend systemen van de klant:

Managed EDI platform

De EDI koppelingen die we hebben ontwikkeld worden gehost op ons Managed EDI platform. Dit platform is zeer geschikt voor bedrijven die EDI ‘als een service’ willen afnemen en niet direct willen investeren in hardware en software. Als onderdeel van de dienst verzorgen we het beheer en support op het gehele platform.

Bent u ook op zoek naar een EDI partner? Of wilt u koppelen met Hudson’s Bay Company? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel ons direct op +31 (0)235 656 060. We vertellen u graag wat er mogelijk is en hoe wij u succesvol koppelen met al uw handelspartners.