Copernicus lanceert versie 3.0 van Niklas

Integratie specialist Copernicus Interchange Technology lanceert vandaag de geheel vernieuwde versie van het integratieplatform “Niklas”.

Om goed te kunnen aansluiten op de nieuwste technologieën van zowel dit moment als in de toekomst, is een volledige redesign van het platform gemaakt. Door het modulaire ontwerp kan nu snel worden ingespeeld op veranderende en nieuwe technologieën. Hiermee wordt voldaan aan de wens van klanten die zo hun investeringen en continuïteit geborgd zien.

Daarnaast biedt Niklas 3.0 een nog hogere schaalbaarheid en is de performance sterk verbeterd. Doordat efficiënter gebruik gemaakt wordt van systeem resources liggen de run-kosten lager. Verder is de user interface aangepakt waardoor beheertaken sneller en eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden.

Over Niklas

Niklas logoNiklas is een betaalbaar en schaalbaar integratieplatform dat organisaties in staat stelt om op een eenvoudige manier elektronisch informatie uit te wisselen met andere organisaties, met de interne applicaties of met devices zoals bijvoorbeeld RFID apparatuur. Niklas biedt onbeperkte schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid en load balancing en wordt door steeds meer organisaties ingezet als B2Bi tool of als Enterprise Service Bus.

 

Over Copernicus

Copernicus Interchange Technology is specialist op het gebied van integratietechnologie en levert integratieoplossingen voor EDI en Applicatie Integratie. Copernicus helpt organisaties te groeien en te innoveren zonder daarbij geremd te worden door hoge kosten of gebrekkige technologie.