EDI koppeling met Amazon.com voor UV-Fashions

UV-FashionsUV-Fashions is Europa’s grootste webshop in UV werende kleding en producten voor dames, heren, tieners, kinderen en baby’s. UV-Fashions biedt een breed en diep assortiment aan UPF50+ UV beschermende (zwem)kleding en producten die beschermen tegen schadelijke UV straling.

Voor meer informatie over UV-Fashions klik hier: www.uv-fashions.nl

Koppeling met Amazon.com

Voor UV-Fashions heeft Copernicus een EDI koppeling gerealiseerd met Amazon.com, ‘s werelds grootste e-commerce platform. De koppeling bestaat uit vier interfaces die zorgen voor de transformatie van de EDIFACT berichten (Amazon) naar XML (UV-Fashions). Het betreft de volgende informatiestromen:

  • Orders van Amazon naar UV-Fashions
  • Orders Response van UV-Fahions naar Amazon
  • Despatch Advice van UV Fashions naar Amazon
  • Invoice van UV-Fashions naar Amazon

De EDI koppeling met Amazon.com elimineert de noodzaak om in te loggen op de portal van Amazon en de gegevens te handmatig te verwerken. De orders van Amazon komen direct in het back-office systeem van UV- Fashions terwijl de order bevestiging, de pakbon en de factuur geheel automatisch naar Amazon worden gestuurd.

Wilt u ook een datakoppeling met Amazon, neem dan contact met ons op. We informeren u graag!

Managed EDI

Omdat UV-Fashions zelf geen ervaring heeft met EDI gebruiken zij het Managed EDI platform van Copernicus. Dit platform is bij uitstek geschikt voor organisaties die geheel ontzorgd willen worden op het gebied van EDI. Copernicus zorgt hierbij voor het analyseren van de specificaties, het ontwikkelen van de interfaces, de implementatie en het beheer en support.

“De EDI koppeling met Amazon biedt ons veel voordelen. Het verwerken van orders gaat veel sneller en kost minder tijd doordat er geen handmatige handelingen verricht hoeven te worden” zegt Martijn de Goederen, Operations Manager bij UV-Fashions.

Voor meer informatie over Managed EDI gaat u naar Managed EDI