Webshop koppeling

Voor een succesvolle e-commerce strategie is een goed functionerende webshop van groot belang. Complete artikelinformatie, correcte prijzen, actuele beschikbaarheid en de volledige orderhandeling direct kunnen doorzetten of koppelen aan een kassa- of ERP systeem is hierbij essentieel. Met een Copernicus webshop koppeling automatiseren organisaties de veilige, snelle en realtime uitwisseling van gegevens tussen kassa- of backofficesysteem met de webshop.

Een efficiënte en effectieve webshop: van groot belang voor succes!

Webshop koppeling garandeert efficiëntie en actuele informatie

Een webshop koppeling zorgt voor efficiëntie omdat het zorgt voor continue gegevensuitwisseling en synchronisatie tussen webshop en winkel. Hierdoor beschikt elke kanaal op elk moment (realtime) over actuele gegevens als bijvoorbeeld de hoogte van de voorraad.  Mocht er dus een product niet meer voorradig zijn, zien klanten dat direct in de webwinkel.

De webshop koppelingen worden gehost op het Copernicus integratieplatform Niklas. Dit platform verzorgt de uitwisseling van gegevens tussen kassa of backoffice systeem en de webshop. Deze gegevensuitwisseling is volledig geautomatiseerd en wordt actief gemonitord zodat uitzonderingen en mogelijke problemen snel gerapporteerd en verholpen kunnen worden.

Actieve monitoring voorkomt webshop issues

Mede dankzij de inzet van de integratiespecialisten van Copernicus, hebben we onze pilot succesvol afgerond en de basis gelegd voor een toekomstvast integratieplatform.

Dave van Mierlo – Projectmanager bij FittinQ

Voordelen van een webshop koppeling

Webshop is altijd up-to-date
Volledig geautoma­tiseerde webshop
Geen handmatige handelingen
Altijd actuele voorraad­gegevens
Koppeling vanuit één applicatie
Automa­tische verwerking van bestel­lingen

Webshop koppeling op maat?

Weten welke koppelingen het beste passen bij jouw organisatie? Onze experts staan klaar om je hierbij te adviseren.

Mail je liever? Geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.