Intensievere samenwerking CloudSuite en Copernicus

CloudSuite Logo

“Bij Copernicus zijn koppelingen core business”, vertelt Okko Huisman, CEO bij CloudSuite. Een samenwerking die begon in 2018, en die na vele gezamenlijke projecten nog steeds succesvol is. “De grote kracht van Copernicus is dat ze een eigen integratieplatform hebben, Niklas, en dat ook zelf implementeren”, vervolgt Huisman. “En het is een prettige partij om mee samen te werken.”

Een aantal jaren geleden kwamen Copernicus en CloudSuite elkaar tegen bij een gezamenlijke klant en kwam Huisman in gesprek met Egbert Ellenkamp, Directeur van Copernicus. “Ik weet nog dat we een meeting hadden met Egbert om de betreffende koppeling te realiseren en toen merkte ik al dat dat het echt jullie core business is. Een bijkomend voordeel is dat Copernicus de CloudSuite API goed kent en daarnaast ook veel ervaring heeft met het koppelen met andere systemen.”

CloudSuite Copernicus Samenwerking

De samenwerking tussen Copernicus en CloudSuite is nog steeds succesvol en werkt voor alle betrokken partijen. “Het is eigenlijk een soort van driehoeksrelatie met de klant”, vervolgt Huisman. “CloudSuite faciliteert het e-commerce systeem en definieert welke datastromen er gekoppeld moeten worden. Daarna realiseert Copernicus de koppeling.”

“Het zijn prettige mensen bij Copernicus”, vertelt Huisman verder. “Het is een no-nonsense partij, ze komen afspraken na en dat is heel prettig. Je ziet het regelmatig: integratieprojecten kosten tijd en je komt regelmatig onverwachte verrassingen tegen. Dan is het heel fijn dat je een betrouwbare partij hebt die daar altijd degelijk mee omgaat. Dit wordt ook gewaardeerd bij onze consultants. Dan zijn ze blij dat Copernicus aan boord zit.”

Lees hier het hele artikel over de samenwerking tussen CloudSuite en Copernicus