Integratie specialist

collega's gezochtAfgestudeerd en op zoek naar een interessante baan? Of na een paar jaar werkervaring toe aan je volgende uitdaging? Bij Copernicus heb je de kans om je kennis en talent in te zetten bij uitdagende integratieprojecten van klein tot groot, van MKB tot multinationals en in diverse sectoren.

De functie

Integratie specialist bij Copernicus is een veelzijdige functie omdat je betrokken bent bij het complete traject, van ontwerp tot realisatie en implementatie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het afstemmen van wensen en mogelijkheden met de klant, het opstellen van specificaties en het ontwikkelen van de interfaces die je vervolgens implementeert op het integratieplatfom. Afhankelijk van het project werk je in teamverband of zelfstandig, waarbij je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op ervaren collega’s die graag met je meedenken.

Jouw eigenschappen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Basiskennis van Java
  • Je hebt een proactieve en klantvriendelijk houding
  • Je communiceert vlot in Nederlands en Engels
  • Je snapt waar het over gaat bij het horen van de volgende termen: JSON/REST, XPATH, SOAP, EDI, EAI, XML, API’s, Transformatie, Mappings.

Over ons

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met het uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners. Keywords die onze integratie projecten beschrijven zijn EDI, EAI, Middleware, ESB, REST en WebServices.

We bieden een leuke en leerzame werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samengaan. Kijk eens op onze website om een indruk te krijgen van onze klanten en oplossingen.

Zin in deze uitdaging? Stuur je CV en motivatie naar: office@copernicus.nl
Wil je meer informatie? Bel dan met: 023 – 565 60 60 en we geven je graag een toelichting.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.