Junior Java ontwikkelaar

java developers gezocht

Ben je  na een paar jaar werkervaring toe aan je volgende uitdaging? Wij zoeken gedreven Java ontwikkelaars die willen meewerken aan het door ontwikkelen van ons integratieplatform.

De functie

Voor uitbreiding van ons development team zitten wij te springen om een Java ontwikkelaar die ons helpt met het op een hoger plan brengen van Niklas,  ons integratieplatform. Niklas vormt de basis van de integratie oplossingen die wij voor onze klanten ontwerpen, en realiseren. Als ontwikkelaar ben je betrokken bij het gehele ontwikkeltraject en werk je nauw samen met onze integratiespecialisten.

Waarom Copernicus ?

Al meer dan 15 jaar is Copernicus de specialist als het gaat om uitdagingen op integratiegebied. In een gezellige informele werkomgeving staat ons team van professionele en eigenzinnige medewerkers garant voor kwalitatief hoogstaande oplossingen. Je collega’s delen hun kennis en inzichten graag met jou en de nieuwe kennis die jij meebrengt wordt door hen met open armen ontvangen. Zo vormt de CoperniCrew een hecht team en gaan we met z’n allen voor succes!

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een team-player met:

  • een relevante HBO opleiding
  • ervaring met Java
  • scherp analytisch vermogen
  • een klantvriendelijke instelling
  • vlotte beheersing van nederlands en engels

Kennis van Java en Spring is vereist. Ervaring met JPA, Vaadin, Jersey is een bonus. En vanzelfsprekend: Maven, Mercurial, JMeter, Eclipse of vergelijkbare tools.

Over ons

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met het uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners. Keywords die onze integratie projecten beschrijven zijn EDI, EAI, Middleware, ESB, REST en WebServices.

Zin in deze uitdaging? Stuur je CV en motivatie naar: office@copernicus.nl
Wil je meer informatie? Bel dan met: 023 – 565 60 60 of kijk op: www.copernicus.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.