Klant profiteert van samenwerking tussen Logic4 en Copernicus

Het begon met een vraagstuk voor het realiseren van EDI-koppelingen bij een gemeenschappelijke klant in 2020. Nu, 2 jaar later, is de samenwerking tussen Logic4 en Copernicus nog steeds succesvol en wordt de expertise van Copernicus op het gebied van koppelingen regelmatig ingezet bij de projecten van Logic4.

“Wij zijn meestal vanaf het begin bij een project betrokken”, laat Egbert Ellenkamp, Directeur van Copernicus, weten. “Dat is ook belangrijk om het te laten slagen. Dat wij korte lijnen hebben met Logic4.” Zodra Logic4 met een klant in gesprek gaat en duidelijk is dat er gekoppeld moet worden, worden de experts van Copernicus erbij gehaald.

Het gaat hierbij vaak om projecten waarbij een onderneming een koppeling met een specifieke externe leverancier, -vervoerder of -fulfilment partij wil. “Voor die gevallen heeft Logic4 ervoor gekozen dit maatwerk niet zelf te realiseren maar een beroep te doen op Copernicus,” vervolgt De Jong.

“Doordat wij als Copernicus direct bij het project betrokken worden, hebben wij ook direct contact met de klant in de projectfase”, vertelt Ellenkamp. “En als een klant naar ons toekomt met iets dat nog niet is besproken met Logic4 dan informeer ik onze contactpersoon bij Logic4 daarover. Zij blijven namelijk hoofdaannemer van de klant.”

Bekijk de partner pagina om meer te weten over de samenwerking tussen Logic4 en Copernicus