Black Box Logistics

BBL (Black Box Logistics) Extron is een toonaangevende logistieke dienstverlener met een klantenbestand, bestaande uit merkfabrikanten, importeurs en retailers in het B2B- en B2C-segment. Black Box Logistics levert diensten op het gebied van Warehouse Management, Value Added Services (van labelen tot assemblage) en Transport Management. BBL heeft centrale locaties zowel dicht bij de haven van Rotterdam als nabij Luchthaven Schiphol.

Kosteneffectieve koppelingen voor data uitwisseling

BBL heeft een gevarieerd klantportfolio. Met deze klanten wisselt BBL data uit in verschillende bestandsformaten. Dit zijn bijvoorbeeld Purchase orders, Sales orders, bevestigingen maar ook inventory gerelateerde berichten. Het is dan ook belangrijk voor BBL om snel en kosteneffectief koppelingen te maken met deze handelspartners om deze datastromen goed te laten functioneren. Het is hierbij voor BBL tevens van belang om zélf deze klantsystemen met het WMS te kunnen koppelen en te beheren.

BBL gaf aan te te willen werken met Dedicated EDI. Hiervoor bouwde Copernicus de eerste koppeling tussen BBL en één handelspartner. Om deze koppelingen vervolgens zelf te kunnen bouwen en het integratieplatform zelf te kunnen beheren kreeg BBL twee trainingen: één voor het maken van koppelingen en één voor het beheren van het Niklas Integratieplatform. Op deze wijze heeft BBL een koppeling als referentiekader en kunnen ze verder zelf aan de slag. Black Box Logistics kan nu met behulp van het integratieplatform Niklas snel en eenvoudig koppelingen bouwen met hun stakeholders.

Snel en eenvoudig zelf koppelingen bouwen

Copernicus heeft ons geholpen om soepel en snel onze data uit te kunnen wisselen met klanten, waarbij wij nog steeds de volledige controle in handen hebben.

Op zoek naar vrijblijvend en eerlijk advies?

Praat met onze experts. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden en voordelen van onze producten en oplossingen

Mail je liever, geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.