Klantverhalen Transport & Logistiek

 

Met ons Niklas integratieplatfom en breed scala aan EDI-oplossingen hebben wij al veel bedrijven in verschillende branches succesvol geholpen. Zij koppelen al hun datastromen nu veilig, eenvoudig en snel met al hun handelspartners met onze toekomstbestendige en betrouwbare software.

Lees hieronder, per branche, de positieve ervaringen van een aantal van onze klanten.

Vos Logistics is EDI klant van Copernicus
Klantcase

Vos Logistics

Vos logistics heeft voor haar digitale transformatie, waaronder het implementeren van automatisch plannen in het internationale transport, gekozen voor de specialisten van Copernicus.
Copernicus specialist in Managed EDI en AS2
Praktijkvoorbeeld

Schavemaker Logistics

Schavemaker verhoogde haar efficiency en bespaarde op IT en personeelskosten door te kiezen voor Managed EDI, met hieraan gekoppeld een klantenportaal voor transportritten.
Copernicus specialist in Managed EDI en AS2
Praktijkvoorbeeld

R.M.I. Global Logistic

Het nieuwe bedrijfsportaal voor R.M.I. zorgt ervoor dat alle inkomende berichten worden gecompleteerd (interne codering) waardoor deze zonder vertraging kunnen worden verwerkt.
Portena Logistiek
Klantcase

Portena Logistiek

Portena koos met Niklas van Copernicus voor een nieuw integratieplatform dat naast robuust, veilig en toekomstbestendig is, ook alle datastromen van deze logistieke specialist faciliteert.
Black Box Extron Logistics Almere
Praktijkvoorbeeld

Black Box Logistics

Copernicus helpt BBL om snel een soepel data uit te wisselen met klanten via Dedicated EDI waarbij BBL alle controle over bouw, onderhoud en beheer van koppelingen in handen heeft.
Praktijkvoorbeeld

Pooling Partners

Door te kiezen voor het Niklas Integratieplatform van Copernicus beschikt IPP nu over een totaaloplossing voor de berichtenuitwisseling via EDI met haar partners en klanten.
Praktijkvoorbeeld

nShift

Met Dedicated EDI van Copernicus heeft nShift al haar (hoge volume) datastromen gekoppeld en kunnen alle formaten en protocollen met handelspartners worden uitgewisseld.