Managed EDI voor Schavemaker

Schavemaker Logistics & Transport biedt een breed aanbod aan vervoersdiensten zoals staalvervoer, luchtvracht en groupage zendingen in de Benelux, Centraal- en Zuid-Europa, Groot Brittannië en Ierland. Tevens kunt u terecht voor het vervoer van exceptioneel lange, brede, hoge en/of zware ladingen alsmede special services zoals team driving bij het vervoer van waardevolle producten zoals vliegtuigmotoren of elektronica. Daarnaast is Schavemaker gespecialiseerd in intermodaal vervoer naar Oost-Europa, hiervoor maken ze gebruik van binnenvaart en rail transport. Schavemaker Logistics & Transport is tevens marktleider in het vervoer van coils en biedt daarnaast op maat gesneden logistiek, zoals binnen- en buitenopslag, gericht op staalproducten.

Copernicus als EDI outsourcing partner

Om efficiëntievoordelen te behalen en de klanttevredenheid te verhogen heeft Schavemaker besloten EDI te gaan toepassen met haar klanten. Omdat Schavemaker zelf geen ervaring heeft met EDI is er gekozen voor het uitbesteden van dit proces. Bijkomend voordeel is dat hierdoor niet geïnvesteerd hoeft te worden in dure hardware en software licenties en dat er ook geen investeringen nodig zijn voor EDI opleidingen.

Schavemaker heeft Copernicus gekozen als EDI outsourcing partner vanwege haar proactieve instelling en uitgebreide ervaring binnen de sector Transport & Logistiek.
Daarnaast biedt het Managed EDI platform van Copernicus de flexibiliteit en schaalbaarheid die Schavemaker in de toekomst verwacht nodig te hebben om haar EDI strategie te kunnen realiseren.

“Door het gehele EDI proces te outsourcen naar Copernicus worden wij geheel ontzorgd en kunnen we ons volledig concentreren op onze core business” aldus Nicolette Scholtes die bij Schavemaker het pilot project heeft begeleid.

Over EDI outsourcing door Copernicus

Onze Managed EDI oplossing is zeer geschikt voor organisaties die EDI willen toepassen maar dit niet beschouwen als hun kerncompetentie en dit daarom liever als een service willen afnemen. Voor deze organisaties verzorgt Copernicus het gehele EDI traject, van realisatie tot en met support.

Bekijk hier de voordelen van ons Solution Support
Managed EDI

Schavemaker Transport gebruikt Managed EDI voor schoottransport