Nieuwe collega: welkom Nick!

Hoi! Mijn naam is Nick en ik mag met trots vertellen dat ik het nieuwste lid van de Copernicus-familie ben! Als marketing-medewerker ga ik het marketing-team met een frisse blik ondersteunen bij het beschrijven van business cases en het opzetten van contentstrategieën. Mijn voornaamste doel is om de technische taal die bij de dienstverlening van Copernicus hoort, om te zetten naar duidelijke heldere teksten die voor iedereen te begrijpen zijn.

Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen en bij vorige werkgevers heb ik mijn eerste stappen kunnen zetten binnen de wereld van de marketing. Ik sta dan ook te popelen om bij Copernicus Interchange Technology ervaring op te doen in B2B-marketing en de volgende stap te zetten in mijn ontwikkeling. Spreek ik jou binnenkort over jullie project?

Nieuwe collega Nick