IQ Leads

iqlogo2IQ Leads is het eerste full service internet bureau van Nederland! Bij IQ Leads kan je terecht voor al jouw wensen op het gebied van internet marketing. Of je nu op zoek bent naar een partner voor het laten uitvoeren van een uitgebreide online marketingstrategie, het laten bouwen van een website of een geweldig presterende webshop, het kan allemaal!

IQ Leads is een klantgerichte organisatie, bestaande uit team van ervaren en kundige professionals, die zich richt op online leadgeneratie. Vanuit hun centraal gelegen in Alphen aan den Rijn werken zij hard voor de beste online resultaten.

IQ Leads heeft meerdere developers in dienst met jarenlange ervaring op het gebied van WordPress, Magento, SharpSpring en SEOshop. Samen zijn zij verantwoordelijk geweest voor de realisatie van vele websites en webshops, zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast werken er bij IQ Leads verschillende SEO specialisten, welke allen gecertificeerd zijn op het gebied van Google Analytics en Google AdWords. Hierdoor zijn zij in staat om hun klanten het beste van Google te bieden gecombineerd met hun kennis van Internet Marketing. Tel daarbij op hun social media specialisten, content experts, doorgewinterde inbound marketing consultants, jarenlange ervaring en je hebt een gegarandeerde formule voor online succes!

 

www.iq-leads.nl | info@iq-leads.com | 0172-4217411