PHP ontwikkelaar met doorgroeikansen

Afgestudeerd en op zoek naar een interessante baan? Of na een paar jaar werkervaring toe aan je volgende uitdaging? Bij CoperniCare heb je de kans om je kennis en talent in te zetten op het gebied van software ontwikkeling en implementatie in de gezondheidszorg.

De functie

Voor de uitbreiding van ons CoperniCare team zoeken wij een PHP ontwikkelaar met gedegen technische achtergrond, die het ook leuk vindt om regelmatig contact met de klant te hebben. Binnen het CoperniCare ontwikkelteam begin je met het bijdragen aan verdere ontwikkeling en vernieuwing van onze xVS (VolgSysteem) software oplossingen. Continue gevoed door nieuwe technieken, ideeën en de gebruikerservaringen van onze klanten is het volgsysteem een dynamische oplossing en daarmee altijd een uitdaging om verder uit te bouwen. Als je kennis van de software op niveau is èn je hebt de ambitie en persoonlijkheid om de volgende stap in het traject te zetten kun je de klanten gaan bezoeken om ze te ondersteunen bij implementaties en adviestrajecten.

Jouw profiel

  • HBO denk- en werkniveau
  • Ervaring met PHP en MySQL
  • Kennis van Javascript, jQuery en CSS
  • Scherp analytisch vermogen
  • Je hebt een proactieve en klantvriendelijke houding
  • Je communiceert vlot in Nederlands en Engels

Ervaring met Guriddo jqGrid of Google Charts is niet vereist maar wel bruikbaar, evenals kennis van PHP frameworks en object georiënteerd programmeren.

Over ons

CoperniCare is de healthcare tak van Copernicus Interchange Technology BV, al meer dan 15 jaar specialist in het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Sinds 2010 ontwikkelen wij speciale softwareoplossingen voor instellingen in de zorg. Deze oplossingen zijn vooral gericht op het registreren en traceren van medische artikelen, instrumenten, apparatuur en patiënten, in combinatie met optimalisatie van het voorraadbeheer en de goederenlogistiek.

Omdat we niet alleen de softwareoplossingen ontwikkelen maar ook de implementatie faciliteren biedt CoperniCare je een leuke, leerzame en veelzijdige werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samengaan. Kijk op onze www.copernicare.nl om een indruk te krijgen van onze klanten en oplossingen.

Zin in deze uitdaging? Stuur je CV en motivatie naar: office@copernicus.nl
Wil je meer informatie? Bel dan met: 023 – 565 60 60 en we geven je graag een toelichting.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.