SyncR

Altijd en overal actuele voorraad- en artikelinformatie voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Webshop koppelen, met elke systeem mogelijk

Synchroniseer met SyncR alle producten, productvoorraad en orders tussen jouw webshop platform en je kassasysteem, datafeed of PIM systeem. Wij zetten moeiteloos data om naar het formaat van jouw webshop.

SyncR werkt in de cloud, hierdoor hoef je geen software aan te schaffen en werk je automatisch met de nieuwste versie!
Onze integratiespecialisten voeren eerst een vooronderzoek uit voor een vast bedrag van € 195,-. Zo weten we exact of er nog klant- specifieke aanpassingen nodig zijn. Alle modules zijn los aan te schaffen of profiteer van onze combi-deal en betaal slechts € 1.295,- setup-up fee voor alle modules! Met maandelijkse kosten van € 79,95. * bedragen exclusief btw 


Onze services

ProductSync ProductSync
Nieuwe producten volledig geautomatiseerd synchroniseren naar de webshop met de productsynchronisatie van ProductSync. Bestaande productinformatie blijft ongewijzigd, zodat we teksten niet zomaar overschrijven. Alleen prijzen synchroniseren is ook mogelijk.
Set-up kosten € 595,- | maandelijkse kosten € 39,95
StockSync StockSync
Voorraadinformatie overal up-to-date met de voorraadsynchronisatie van StockSync! Bij elke verkoop worden voorraadmutaties in de webshop doorgevoerd. Wij zorgen dat we alleen aanpassingen doorzetten voor een optimale webshop performance.
Set-up kosten € 395,- | maandelijkse kosten € 29,95
OrderSync OrderSync
Altijd up-to-date ordersynchronisatie informatie? Ophalen van orders uit de webshop op basis van een pushnotificatie en automatisch deze orderinformatie verwerken in je kassasysteem, datafeed of PIM systeem.
Set-up kosten € 495,- | maandelijkse kosten € 29,95

SyncR is beschikbaar voor de volgende webshop platformen:

Copernicus koppelt met Shopify

Copernicus koppelt met Lightspeed

WooCommerce