Synerlogic kiest voor het Niklas Integratieplatform

Synerlogic ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 110 jaar ingrediënten, (vee)voedingsadditieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen. Daarnaast verzorgt ze de wereldwijde distributie van spare parts voor Lely melkrobots en landbouwmachines. Via verschillende verkoopkanalen vinden de producten hun weg naar meer dan 40.000 klanten over de hele wereld, van melkveehouder tot levensmiddelenindustrie. Synerlogic beschikt over een eigen productiefaciliteit, warehouses, R&D en laboratorium.

Synerlogic was op zoek naar een oplossing waarmee zij eenvoudig en flexibel eigen applicaties (zowel on-premise, cloud als hybride) kan integreren en waarmee tevens integraties met externe partijen gerealiseerd kunnen worden, zonder dat hierbij een wirwar aan koppelingen ontstaat en de ICT (beheer-) kosten exponentieel toenemen.

Niklas Integratieplatform

Na een uitgebreid selectietraject heeft Synerlogic gekozen voor het Niklas integratieplatform van Copernicus. Niklas biedt de schaalbaarheid, flexibiliteit en robuustheid waar Synerlogic naar op zoek was en voldoet aan de gestelde eisen wat betreft Monitoring & Control en Exception Handling.

Outsourcing

Naast de keuze voor Niklas als integratieplatform heeft Synerlogic gekozen voor een volledige outsourcing naar Copernicus. Dit betekent dat Copernicus zorg draagt voor de hosting van het platform inclusief het dagelijks beheer en Solution Support. Verder levert Copernicus ondersteuning bij het aansluiten van nieuwe applicaties en handelspartners en zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe interfaces.

“De beslissing om met Copernicus in zee te gaan was voor ons een heel duidelijke. Zij hebben erg veel ervaring met het integreren van systemen en externe partijen en leveren naast de services ook een solide, maar tevens flexibel integratieplatform” aldus Corné van Rossum, ICT Manager bij Synerlogic.

Synerlogic