Systeemintegratie

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van systemen en biedt met het integratieplatform Niklas één oplossing voor verschillende integratie uitdagingen.

Applicatie IntegratieApplication Integration

Binnen organisaties groeit de behoefte aan applicatie integratie. Dubbel bijwerken en opslaan van informatie kost tijd en werkt fouten in de hand. Door veranderende omstandigheden en nieuwe ontwikkelingen ontstaat de wens om data uit bestaande systemen te kunnen delen of hergebruiken.

Lees meer »

Cloud integreation

Cloud Integratie

Steeds meer organisaties maken gebruik van clouddiensten en nieuwe cloudtoepassingen komen er in een hoog tempo bij. Het soepel aan elkaar kunnen knopen van cloudtoepassingen aan de interne systemen, is een belangrijke integratie uitdaging geworden.

Lees meer »

 

Electronic Data Interchange

Electronic Data Interchange

Veel organisaties gebruiken EDI om snel en efficiënt gegevens te kunnen uitwisselen met hun handelspartners. Met het Niklas integratieplatform kunnen organisaties nu snel en eenvoudig de backoffice systemen koppelen aan systemen van de handelspartners.

Lees meer »

Data integratie

Webshop Integratie

Om jouw e-commerce strategie goed te laten werken is het essentieel om een webshop te hebben die altijd up-to-date is wat betreft artikelinformatie, prijzen en beschikbaarheid en waarbij de orders direct doorgezet worden naar je kassa- of ERP systeem. Met andere woorden: webshop en kassasysteem moeten gekoppeld zijn.

Lees meer »