Copernicus slaagt met een positieve NPS

Ter afsluiting van 2023 hebben we een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder onze klanten. We onderzochten hoe tevreden onze klanten zijn over de samenwerking met onze integratiespecialisten. 54% van onze klanten heeft deelgenomen aan dit klanttevredenheidsonderzoek.

De samenwerking met onze integratiespecialisten is gewaardeerd met een zeer ruime voldoende. We hebben namelijk een 8,4 als rapportcijfer. Maar liefst 84% van onze klanten gaf ons een 8 of hoger!

Uitkomsten
Uit het onderzoek blijkt dat we ons vooral onderscheiden in ons klantcontact. We zijn gemakkelijk te benaderen, betrokken bij projecten en handelen proactief. Dit zijn ook zaken die we erg belangrijk vinden, en we ook continu aan werken. Fijn dat het ook door onze klanten zo gezien wordt.

NPS 
Daarnaast hebben we onze klanten de vraag gesteld ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt bij collega’s, bedrijven of relaties?’. De klant beantwoordde deze vraag door het geven van een cijfer tussen de 0 en 10. Dat resulteerde in een Net Promoter Score (NPS) van +61. De NPS-score kan elk cijfer zijn tussen de -100 tot +100. Een ‘goede’ NPS is over het algemeen elke score die boven de 0 uitkomt; dit betekent dat je als organisatie meer promoters (klanten die ons aanbevelen) hebt dan detractors (klanten die ons niet aanbevelen). Onze hoge NPS laat zien dat veel klanten ons aanbevelen. Dat betekent dat ze erg loyaal en tevreden zijn. 


Trots
Wij zijn erg trots op deze scores. Zowel het rapportcijfer als de NPS score zijn positief. Dat geeft ons vertrouwen dat we op de goede weg zijn. We blijven ons uiteraard inzetten om onze samenwerking nóg beter te maken.

Meer weten over onze producten en oplossingen?

Ons team van expert staat klaar om je te adviseren én mee te denken over wat het beste past bij jouw organisatie.

Mail je liever, geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.