Klantverhalen

 

Met ons Niklas integratieplatfom en breed scala aan EDI-oplossingen hebben wij al veel bedrijven in verschillende branches succesvol geholpen. Zij koppelen al hun datastromen nu veilig, eenvoudig en snel met al hun handelspartners via onze toekomstbestendige en betrouwbare producten en oplossingen.
Lees hieronder, per branche, de positieve ervaringen van een aantal van onze klanten.

e-Commerce

Klantcase

Van Spijk Agenturen

Met de koppelingen van Copernicus werkt het B2B e-commerce platform optimaal, efficiënt en als één geheel samen met de interne processen van het ERP-systeem.
Klantcase

Dimensio

Dimensio heeft het B2B orderproces volledige geautomatiseerd door een koppeling tussen haar webshops en het ERP-systeem.
NextDeli Orderportaal
Klantcase

NextDeli

Copernicus bouwden een orderportaal waarmee klanten van NextDeli het proces van order tot bezorging zelfstandig kunnen regelen, inclusief barcode labels over de vorm van transport.
Vespo Textiles
Klantcase

Vespo

Naast de bouw van koppelingen met diverse platforms, zorgt Copernicus er voor dat alle bestanden in elk gewenst formaat worden omgezet en direct vanuit het ERP worden verwerkt.

Transport & Logistiek

Vos Logistics is EDI klant van Copernicus
Klantcase

Vos Logistics

Vos logistics heeft voor haar digitale transformatie, waaronder het implementeren van automatisch plannen in het internationale transport, gekozen voor de specialisten van Copernicus.
Copernicus specialist in Managed EDI en AS2
Praktijkvoorbeeld

Schavemaker Logistics

Schavemaker verhoogde haar efficiency en bespaarde op IT en personeelskosten door te kiezen voor Managed EDI, met hieraan gekoppeld een klantenportaal voor transportritten.
Copernicus specialist in Managed EDI en AS2
Praktijkvoorbeeld

R.M.I. Global Logistic

Het nieuwe bedrijfsportaal voor R.M.I. zorgt ervoor dat alle inkomende berichten worden gecompleteerd (interne codering) waardoor deze zonder vertraging kunnen worden verwerkt.
Portena Logistiek
Klantcase

Portena Logistiek

Portena koos met Niklas van Copernicus voor een nieuw integratieplatform dat naast robuust, veilig en toekomstbestendig is, ook alle datastromen van deze logistieke specialist faciliteert.
Black Box Extron Logistics Almere
Praktijkvoorbeeld

Black Box Logistics

Copernicus helpt BBL om snel een soepel data uit te wisselen met klanten via Dedicated EDI waarbij BBL alle controle over bouw, onderhoud en beheer van koppelingen zelf beheert.
Praktijkvoorbeeld

Pooling Partners

Door te kiezen voor het Niklas Integratieplatform van Copernicus beschikt IPP nu over een totaaloplossing voor de berichtenuitwisseling via EDI met al haar partners en klanten.
Praktijkvoorbeeld

nShift

Met Dedicated EDI van Copernicus heeft nShift al haar (hoge volume) datastromen gekoppeld en worden alle formaten en protocollen met handelspartners naadloos uitgewisseld.

Gezondheidszorg

AstraZeneca is klant van Copernicus EDI
Praktijkvoorbeeld

AstraZeneca

AstraZeneca koos voor Managed EDI van Copernicus om het bestel-en afleverproces met ziekenhuizen voor medicijnen, die acuut nodig zijn, te verbeteren, te versimpelen en te versnellen.
NierCheck testpakket volksonderzoek nierfalen
Praktijkvoorbeeld

Niercheck

Voor het nieronderzoek onder 15.000 Nederlanders bouwden Copernicus een webportaal om alle datastromen te koppelen en de privacy van de respondenten te waarborgen.

Retail & Groothandel

Klantcase

Vespo

Met de koppelingen van Copernicus is het inkoopproces van Vespo zo veel mogelijk geautomatiseerd wat leidt tot minder fouten, efficiëntie en verbeterde beschikbaarheid van informatie.
Heartland Zoetstoffen Koffie
Praktijkvoorbeeld

Heartland FPG

Met Managed EDI van Copernicus koppelt Heartland Nederland al haar orders, facturen en overige digitale datastromen direct aan het ERP systeem van het hoofdkantoor in de USA.

Copernicus Klantverhalen CTA Foto ALG2 NLNL