Klantver­halen

Met ons Niklas integratieplatfom en breed scala aan EDI-oplossingen hebben wij al veel bedrijven in verschillende branches succesvol geholpen. Zij koppelen al hun datastromen nu veilig, eenvoudig en snel met al hun handelspartners via onze toekomstbestendige en betrouwbare producten en oplossingen.
Lees hieronder, per branche, de positieve ervaringen van een aantal van onze klanten.

Verschil­len­de branches succesvol geholpen

Retail & Groothandel

Een verbonden en gepersonaliseerde klantervaring. Daar zorgen we graag voor. Of het nu gaat om order management, kassasystemen of voorraadbeheer. Met ons Niklas Integratieplatform en breed scala aan EDI-oplossingen hebben we verschillende koppelingen gemaakt. Zo zijn datastromen en processen geautomatiseerd en gesynchroniseerd. Bekijk de Retail & Groothandel branchepagina voor meer informatie.

Transport & Logistiek

Efficiënt en effectief werken, waarbij snelle data-uitwisseling van belang is. Wij verzorgen graag een totaaloplossing voor datauitwisseling via EDI-oplossingen met partners en klanten. Een oplossing die up-to-date en toekomstbestendig is. Met ons Niklas platform dienen we als een fijn integratieplatform. Dat kan in een Shared omgeving of een Dedicated omgeving, die controle en inzicht biedt. Bekijk de Transport & Logistiek branchepagina voor meer informatie.

Gezondheidszorg

Een snel, goed en simpel bestelproces. We automatiseren en koppelen datastromen. Dat doen we met ons Niklas platform. Zo kunnen organisaties eenvoudig en volledig geautomatiseerd elektronisch data uitwisselen. Deze uitwisseling kan bijvoorbeeld zijn tussen interne applicaties, verschillende organisaties (EDI), webshops of clouddiensten. Bekijk de Gezondheidszorg branchepagina voor meer informatie.

e-Commerce

Een toekomstbestendig e-Commerce ecosysteem. Van productervaring, orderverwerking, productoptimalisatie en beschikbaarheid tot levering en retouren. We integreren en koppelen systemen met ons Niklas Integratieplatform en onze EDI-oplossingen. Zo zorgen we voor een digitaal dataoverzicht en datacommunicatie in het gehele proces van order naar bezorging. Klantervaring en -inzicht staan hierbij centraal. Bekijk de e-Commerce branchepagina voor meer informatie.

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Marcel van Osenbruggen, security officer binnen Copernicus, heeft een prominente rol gespeeld in het verkrijgen van onze certificering op het gebied van informatiebeveiliging. Een certificering zoals ISO 27001 en NEN 7510 krijg je niet zomaar in de schoot geworpen. Hier gaat een zorgvuldig en intensief traject aan vooraf.

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Meer weten over onze producten en oplossingen?

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren én mee te denken over wat het beste past bij jouw organisatie. Onze consultants zijn gemakkelijk te bellen, een ticket aanmaken hoeft niet, maar is natuurlijk wel mogelijk.

Mail je liever? Geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.