Over ons


De huidige moderne samenleving vraagt om steeds meer elektronische integraties. Informatie en data snel, veilig en real-time uitwisselen is voor veel organisaties daarom essentieel voor een sterke concurrentiepositie en de sleutel naar succes.

Copernicus is een IT-dienstverlener op het gebied van integratietechnologie met een passie voor het koppelen van applicaties en organisaties. Wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling en het koppelen van hun systemen.

Voordelen Copernicus

  • Jarenlange ervaring met integreren
  • Flexibele en schaalbare oplossingen
  • Vriendelijke en heldere communicatie
  • Ervaring met verschillende branches

Neem contact op

Wat we doen

Wij koppelen met interne maar ook met externe (online) systemen of systemen van handelspartners.​ Keywords die onze integratie oplossingen beschrijven zijn EDI, EAI, Middleware, ESB, REST en web services.

Niklas Integratieplatform CopernicusCopernicus heeft een eigen integratieplatform, Niklas. Niklas is onze volledig schaalbaar en betaalbare Enterprise Service Bus waarop wij onze integratie oplossingen implementeren.

Ons team

Maak kennis met Egbert en Ruud, de eigenaren van Copernicus. Samen hebben ze vele jaren ervaring binnen de IT, nationaal en internationaal. In 2000 is Copernicus opgericht door Egbert en zijn toenmalige compagnons. In 2014 is Ruud aan boord gekomen en sindsdien staan zij samen aan het roer van Copernicus.

Copernicus management Egbert Ellenkamp Ruud Vrolijk

Egbert Ellenkamp

Na zijn studie en diensttijd begon Egbert in 1993 als IT-consultant bij DHL International. Daar was hij verantwoordelijk voor het realiseren van EDI-aansluitingen met de klanten van DHL. In maart 2000 richtte Egbert samen met toenmalige compagnons Copernicus op met als doel organisaties te helpen met hun elektronische gegevensuitwisseling. In eerste instantie op basis van technologie van externe partners maar vanaf 2010 vanaf het eigen integratieplatform “Niklas”. Na het vertrek van zijn compagnons vond hij in 2014 in Ruud een geschikte partner om het bedrijf mee voort te zetten. Samen vormen zij nu de directie van Copernicus.

“Voor mij is het belangrijkste om een lange termijn relatie met klanten op te bouwen. Ik denk graag mee met de klant: Wat willen zij? Wat is de scope? Hoe lossen we dit op? Dat is mijn passie. Om vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring advies te geven en passende integratieoplossingen te maken waar zij jarenlang mee verder kunnen en óp kunnen bouwen.”

Ruud Vrolijk

Ruud studeerde Economische Bedrijfstechniek en werkte jarenlang in verschillende sales, management en directiefuncties bij Hewlett-Packard, waarvan de laatste 5 jaar als Vice-President HP Europe, Middle-East & Africa (EMEA) en General Manager Business Critical Systems. Daar was hij eindverantwoordelijk voor de P&L, sales, marketing, channel en business development. In 2013 kwam hij in contact met Egbert, waarna hij in 2014 aan boord kwam bij Copernicus en nu samen met Egbert de directie vormt. Ruud richt zich hierbij voornamelijk op de ontwikkelingen, sales en marketing van de CoperniCare oplossingen in de zorgsector.

“In de zorgsector valt heel veel te verbeteren op het gebied van gegevensuitwisseling tussen zorgaanbieders en zorgverleners onderling. Maar ook op het gebied van logistiek, voorraadbeheer, magazijnbeheer en track & trace kan het efficiënter en effectiever. Het is mijn passie om daar met het CoperniCare een belangrijke bijdrage aan te mogen leveren.”

 

Werken bij Copernicus

 

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan voor een bedrijf waar we samen werken aan innovaties op het gebied van integraties?
Dan zoeken wij jou.

 

Bekijk onze vacatures

Copernicus Over Ons ALG CTA Foto NL