Over ons

“Innovatie door integratie”

Dit is wat Copernicus voor jou als bedrijf kan doen. De wereld om ons heen verandert razendsnel. De start-ups van gisteren zijn de multinationals van morgen en nieuwe initiatieven en programma’s worden in sneltreinvaart op de markt gebracht. In deze wereld is informatie essentieel en is het real-time uitwisselen van informatie de sleutel naar succes.

Copernicus is een IT dienstverlener op het gebied van integratietechnologie. Wij hebben een passie voor het koppelen van applicaties en organisaties. Integreren zit in ons DNA! Wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling en het koppelen van hun systemen. Dit kunnen interne systemen zijn maar ook externe (online) systemen of systemen van handelspartners.​ Keywords die onze integratie oplossingen beschrijven zijn EDI, EAI, Middleware, ESB, REST en WebServices.

Wie zijn wij?

Copernicus is een private onderneming en staat niet onder druk van aandeelhouders. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op zaken die er echt toe doen, namelijk het leveren van effectieve en betaalbare integratieoplossingen en het opbouwen van een lange termijn relatie met klanten, business partners en medewerkers.