Werken bij Copernicus

Integratie specialist

 

Integratie specialist Junior

 

Copernicus Over Ons Werken Bij Buttons Werkvoordelen

 

Copernicus is een dynamisch en uitdagend bedrijf waar wij werken aan ontwikkelingen en innovaties op het gebied van integratie. In een gezellige informele werkomgeving staat ons team van professionele en eigenzinnige medewerkers garant voor hoogstaande oplossingen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen met de kennis en enthousiasme om de verwachtingen van onze klanten waar te maken, en misschien zelfs te overtreffen. We bieden jou een creatieve en toekomstgerichte werkomgeving, een concurrerend salaris en ruimte om je ambities waar te maken.

“Wat ik leuk vind aan mijn werk als Integratiespecialist is dat ik elke dag dingen nieuwe dingen tegen kom en blijf leren. Het zijn een soort puzzeltjes. Ik blijf uitgedaagd.”

Michael van Kampen, Integratiespecialist

Copernicus Werken Bij Michael VK“Het leukste aan het werken bij Copernicus is de collegialiteit. We zijn een echt team. Je doet het niet alleen. We doen het gewoon allemaal lekker samen. En dat vind ik hier fantastisch. In de functie van Integratiespecialist heb je bij Copernicus je eigen project waarbij je niet alleen maar aan het programmeren bent. Je denkt mee met de klant, maakt de designs en denkt het helemaal uit. Je bent nauw met alle partijen betrokken en dat vind ik erg leuk. We hebben een grote diversiteit aan klanten en er is ruimte om een band met ze op te bouwen. Je werkt zelfstandig maar je betrekt ook je collega’s erbij want die heb je nodig. Zij hebben een verse blik en kunnen je vertellen hoe zij dat bij een andere klant hebben opgelost. En waar anderen mij helpen kan ik hen helpen. Dat is prachtig, een team waar het zo goed werkt.”

Sascha Boers, Integratiespecialist

Copernicus Werken Bij SaschaB“Iedereen hier is zo lekker zichzelf. Er is altijd ruimte voor een grapje en er heerst echt een thuisgevoel. We lunchen ook altijd gezamenlijk en dat is een gezellig momentje samen. Wat ik leuk vind aan mijn werk als Integratiespecialist is dat ik elke dag dingen nieuwe dingen tegen kom en ik dus kan blijven leren. En daardoor wordt het nooit saai. Het zijn voor mij een soort puzzeltjes. Ik blijf uitgedaagd. De afwisseling vind ik leuk omdat je met verschillende klanten tegelijk werkt en het nooit saai wordt. We hebben allemaal onze eigen klanten maar wat heel fijn is dat ik altijd bij mijn collega’s om hulp kan vragen. Iedereen is behulpzaam waardoor je ook weer snel verder kan. Ik weet ook precies met welke vraag ik bij wie supergoed terecht kan. Iedereen is betrokken en helpt elkaar, en dat is superwarm.”

Copernicus Vacature Kantoor Meetingroom CopernicrewWie zijn wij?

Copernicus is in 2000 opgericht en wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling (EDI, Applicatie Integratie, ecommerce integratie). Copernicus heeft veel klanten binnen de transport & logistiek, retail & wholesale en ziekenhuizen & gezondheidszorg. Van MKB tot multinationals. De CoperniCrew bestaat uit ongeveer 30 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Veel van de crewleden zijn al meer dan 10 jaar in dienst. Wij zijn een hecht team en gaan altijd gezamenlijk voor succes.

Lees hier meer over ons

Hoe werkt het bij Copernicus?

Wil jij zien hoe het is om bij Copernicus te werken? Kijk en luister hier naar het verhaal van  collega’s Frank en Sascha die vertellen hoe het is om te werken bij Copernicus. Zij vertellen wat hun werk als Integratie Specialist inhoudt en wat het werken bij Copernicus niet alleen interessant en aantrekkelijk maar ook leuk en gezellig maakt.

Onze vacatures

Copernicus Werken Bij Vacature Integratie Specialist

Copernicus Werken Bij Vacature Integratie Specialist Junior