Maak kennis met Eelko Grootens

Samen met zijn gezin woont Eelko in Elst, de parel van de Betuwe en Veluwe. Ondertussen en onopgemerkt alweer 55 lentes jong, kijkt Eelko met trots terug en plezier terug op bijna 30 jaar huwelijk met Jacobine en twee geslaagde nakomelingen.

Zijn vrije tijd vult hij door samen met echtgenote Jacobine van alles te ondernemen, voetbal, bridge, tuinieren en lezen. Thuis heeft hij ‘anderhalve poes’ rondlopen: Jip, die de hele dag in en om het huis rondscharrelt, en Suus, die 3 weken nergens te bekennen is om vervolgens thuis z’n voerbakje leeg te schransen, waarna het weer “Ajuus Suus…” is.

Bij Copernicus maakt Eelko als integratiespecialist koppelingen tussen verschillende informatiesystemen. Daarbij moeten gegevens uit het bron systeem op de juiste manier verwerkt worden naar input voor het doel systeem.

Verschillende systemen

Eelko is geen onbekende in de integratiewereld. “Hiervoor heb ik 12,5 jaar gewerkt bij TANS, de leverancier van TALIS, een Transport Management Systeem. Daar heb ik jaren TALIS geïmplementeerd en bestaande implementaties van TALIS uitgebreid bij verschillende transportbedrijven. Met name de gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen had toen al mijn grote belangstelling. Toen TANS een integratie platform via Copernicus ging gebruiken om de verschillende datastromen te optimaliseren, stak ik dan ook als eerste mijn vinger op om die integraties op te pakken en werd ik de technische specialist bij TANS. Na een aantal jaren wilde ik wel eens wat anders dan alleen transportbedrijven automatiseren. Toen ik werd benaderd om als integratiespecialist bij Copernicus te komen werken, zei ik, na overleg met mijn toenmalige werkgever TANS, een heel goed idee!”

Ervaring

Het leukste aan Copernicus?

Openstaande vacatures

Interesse in een van onze vacatures? Neem dan snel contact met ons op!

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling in de breedste zin van het woord. Keywords die onze integratie projecten beschrijven zijn Middleware, ESB, EDI en WebServices. We bieden een prettige werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samengaan.

Zin in een nieuwe uitdaging?. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.