e-Commerce

Een toekomstbestendig e-Commerce ecosysteem. Van productervaring, orderverwerking, productoptimalisatie en beschikbaarheid tot levering en retouren. We integreren en koppelen systemen met ons Niklas Integratieplatform en onze EDI-oplossingen. Zo zorgen we voor een digitaal dataoverzicht en datacommunicatie in het gehele proces van order naar bezorging. Klantervaring en -inzicht staan hierbij centraal.

Klantervaring en -inzicht staan centraal

Klantverhalen

Voor organisaties is het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen essentieel. Als partner met uitgebreide ervaring in het digitaliseren en stroomlijnen van datastromen verzorgen wij oplossingen die naadloos integreren met alle processen, elk type handelspartner of formaat, in realtime en volgens alle veiligheidseisen.

Digitaliseren en stroomlijnen van datastromen

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Marcel van Osenbruggen, security officer binnen Copernicus, heeft een prominente rol gespeeld in het verkrijgen van onze certificering op het gebied van informatiebeveiliging. Een certificering zoals ISO 27001 en NEN 7510 krijg je niet zomaar in de schoot geworpen. Hier gaat een zorgvuldig en intensief traject aan vooraf.

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Meer weten over onze oplossingen voor e-Commerce?

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren én mee te denken over wat het beste past bij jouw organisatie.

Mail je liever? Geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.