Oplos­singen

Jarenlange ervaring met integreren
Flexibele en schaalbare oplossingen
Vriendelijke en heldere communi­catie
Ervaring met verschillende branches

Voor organisaties is het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen essentieel. Als partner met uitgebreide ervaring in het digitaliseren en stroomlijnen van datastromen verzorgen wij oplossingen die naadloze integreren met alle processen, elk type handelspartner of formaat, in realtime en volgens alle veiligheidseisen.

Digitaliseren en stroomlijnen van datastromen

Niklas is de betaalbare en schaalbare Enterprise Service Bus voor al je Enterprise Application Integration en Business-to-Business Integration. Het Niklas integratieplatform biedt organisaties de mogelijkheid om eenvoudig en volledig geautomatiseerd elektronische informatie uit te wisselen met interne applicaties, andere organisaties en een divers aanbod aan clouddiensten.

Klik hieronder voor meer informatie over het Niklas integratieplatform:

Eenvoudige en geautomatiseerde informatie-uitwisseling

Niet alle klanten van organisaties die bijvoorbeeld transponders willen insturen, beschikken over voldoende geautomatiseerde mogelijkheden omdat te doen. Het opzetten van een FTP-verbinding is hierbij vaak lastig en dat geldt ook voor een webservice. Voor die klanten is er nu een oplossing waarmee handelspartners snel en eenvoudig bestanden kunnen versturen. Met Upload Portal kunnen bestanden nu net zo eenvoudig als met WeTransfer worden verstuurd.

Klik hieronder voor meer informatie over het Upload Portal:

Eenvoudig bestanden versturen met Upload Portal

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Marcel van Osenbruggen, security officer binnen Copernicus, heeft een prominente rol gespeeld in het verkrijgen van onze certificering op het gebied van informatiebeveiliging. Een certificering zoals ISO 27001 en NEN 7510 krijg je niet zomaar in de schoot geworpen. Hier gaat een zorgvuldig en intensief traject aan vooraf.

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Meer weten over onze producten en oplossingen?

Ons team van expert staat klaar om je te adviseren én mee te denken over wat het beste past bij jouw organisatie.

Mail je liever, geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.