Transport en Logistiek


Efficiënt en effectief werken, waarbij snelle data-uitwisseling van belang is. Wij verzorgen graag een totaaloplossing voor datauitwisseling via EDI-oplossingen met partners en klanten. Een oplossing die up-to-date en toekomstbestendig is. Met ons Niklas platform dienen we als een fijn integratieplatform. Dat kan in een Shared omgeving of een Dedicated omgeving, die controle en inzicht biedt.

Up-to-date en toekomst­bestendig

Klantverhalen

Voor organisaties is het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen essentieel. Als partner met uitgebreide ervaring in het digitaliseren en stroomlijnen van datastromen verzorgen wij oplossingen die naadloos integreren met alle processen, elk type handelspartner of formaat, in realtime en volgens alle veiligheidseisen.

Digitaliseren en stroomlijnen van datastromen

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Marcel van Osenbruggen, security officer binnen Copernicus, heeft een prominente rol gespeeld in het verkrijgen van onze certificering op het gebied van informatiebeveiliging. Een certificering zoals ISO 27001 en NEN 7510 krijg je niet zomaar in de schoot geworpen. Hier gaat een zorgvuldig en intensief traject aan vooraf.

Informatie­beveiliging Copernicus volledig gecertifi­ceerd

Meer weten over onze oplossingen voor de logistiek & transport?

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren én mee te denken over wat het beste past bij jouw organisatie.

Mail je liever? Geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.