nShift (Transsmart)

nShift, voorheen Transsmart, is gespecialiseerd in internationaal leveringsbeheer. Verladers (pakketverzenders) die transporteurs zoeken voor hun producten, kunnen daarvoor bij nShift terecht. Bij nShift zorgen ze ervoor dat verladers vanuit hun eigen ERP-systeem transporten kunnen boeken bij meer dan 400 vervoerders. nShift heeft kantoren over heel Europa en biedt oplossingen op het gebied van  Delivery Management, Transport Management Systems en Post purchase and returns.

Veilig en snel verschillende dataformaten koppelen

Door de diensten die nShift levert, werken ze met veel verschillende verladers en transporteurs. Hierdoor hebben ze bij het uitwisselen van data te maken met verschillende systemen, zowel bij transporteurs als verladers. Deze datastromen bestaan daarnaast ook uit verschillende formaten en protocollen. Om toch alle datastromen snel, eenvoudig en veilig te kunnen koppelen kozen ze voor Managed EDI van Copernicus.

Met het Copernicus integratieplatform Niklas kan nShift gemakkelijk en volledig geautomatiseerd data uitwisselen tussen interne applicaties, webshops en clouddiensten. En in het geval van nShift, tussen organisaties. Niklas faciliteert nu deze uitwisselingen volledig en zorgt er ook voor dat nShift eenvoudiger koppelingen maakt tussen de bedrijven waar zij diensten voor verlenen. Niklas faciliteert hierbij alle datastromen, ook met hoge volumes.

Niklas faciliteert alle hoog volume data­stromen

Wij werken al jaren samen met Copernicus, en zijn daar nog steeds ontzettend blij mee. Waar Copernicus zich onderscheidt is het meedenken met de klant, niet alleen op IT-gebied, maar ook breder. Er werken specialisten die weten waar ze over praten.

Pieter Schalk – CCO & country manager Belgium bij nShift

Bij het leveren van het integratieplatform Niklas biedt Copernicus twee verschillende varianten: Dedicated EDI en Managed EDI. Shared bieden wij als de klant aangeeft dat zij het bouwen, onderhoud en beheer van koppelingen volledig aan Copernicus willen overlaten.

Transsmart gaf aan gebruik te willen maken van de Managed variant, hierbij bouwt Copernicus de eerste koppeling(en). Om deze koppelingen vervolgens zelf te kunnen bouwen en het integratieplatform zelf te kunnen beheren kreeg nShift training van Copernicus. Op deze manier hebben ze bij nShift een koppeling als referentiekader en kunnen ze nu zelfstandig koppelingen bouwen tussen de verladers en transporteurs. Dit heeft ervoor gezorgd dat de processen voor dat alle partijen efficiënter, transparanter en goedkoper zijn geworden.

nShift bouwt zelfstandig koppelingen met handels­partners

Meer weten over onze producten en oplossingen?

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren én mee te denken over wat het beste past bij jouw organisatie.

Mail je liever, geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.