Maak kennis met Thomas Arensman

Thomas is 23 jaar en woont momenteel bij zijn ouders in Purmerend. Echter, is hij druk bezig om zijn eigen woning te vinden. Naast deze spannende zoektocht deelt hij zijn leven met zijn leuke vriendin, Demi.

Gedurende maar liefst 16 jaar was Thomas actief in de atletiek, maar tegenwoordig brengt hij vier dagen per week door in de sportschool. In zijn vrije tijd geniet Thomas van diverse hobby’s, waaronder gamen, het bouwen van Lego-modellen, en het bezoeken van festivals met vrienden. Ook koestert hij een passie voor motoren en heeft hij onlangs zijn motorrijbewijs behaald.

Thomas is werkzaam als integratiespecialist bij Copernicus, waar hij zich bezighoudt met het koppelen van systemen. Zijn expertise omvat het ontwikkelen van applicaties die data van de ene partij naar de andere overbrengen, van logistieke klanten tot beheerders van webshops.

Verschillende koppelingen

Thomas heeft al een Copernicus verleden. “Ik kwam bij Copernicus terecht via een vriend die destijds ook bij Copernicus werkte. Ik vond het toen erg interessant dat er zoveel verschillende protocollen werden gebruikt om data heen en weer te sturen. Denk hierbij aan FTP, EDI en AS2. Ook is het Niklas integratieplatform fijn om mee te werken.” Toen is Thomas een tijd wat anders gaan doen, en stuitte weer op een vacature van Copernicus. “Ik nam gelijk contact op, want mijn ervaring bij Copernicus was erg goed!”

Goede ervaring

Het leukste aan Copernicus?

Openstaande vacatures

Interesse in een van onze vacatures? Neem dan snel contact met ons op!

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling in de breedste zin van het woord. Keywords die onze integratie projecten beschrijven zijn Middleware, ESB, EDI en WebServices. We bieden een prettige werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samengaan.

Zin in een nieuwe uitdaging?. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.