Maak kennis met Iris van der Hoeven

Iris van der Hoeven woont samen met haar vriend in het bruisende Zoetermeer. Als ze niet aan het werk is bij Copernicus, is ze te vinden op het hockeyveld, in de sportschool of doet ze gezellige dingen met haar vriend, vrienden en familie.

In oktober 2022 is Iris bij Copernicus gestart als medewerker Sales & Marketing. Hierbij  houdt ze zich bezig met nieuwe klanten, accountmanagement, projectmanagement, partner management en aansturing van de marketingpartner.

Waarom Copernicus?

Iris werkt hierbij nauw samen met collega Egbert Ellenkamp. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van zowel nieuwe als bestaande klanten. Ze hebben allebei een eigen klantenbestand, dus een goede afstemming is cruciaal. “Egbert en ik vormen een goed team, wat het prettig maakt om samen te werken. Daarnaast heb ik ook contact met het integratieteam, zodra een project dusdanig technisch wordt.”

Op pad

Doordeweeks werkt Iris voornamelijk thuis en gaat ze één dag in de week naar kantoor. Ook is ze regelmatig op pad naar klanten toe om nieuwe projecten te bespreken en om te inventariseren of alles naar wens verloopt.

Samenwerking

De projecten zijn erg divers, omdat er zoveel verschillende systemen en wensen zijn!

Iris – medewerker Sales & Marketing

Openstaande vacatures

Interesse in een van onze vacatures? Neem dan snel contact met ons op!

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling in de breedste zin van het woord. Keywords die onze integratie projecten beschrijven zijn Middleware, ESB, EDI en WebServices. We bieden een prettige werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samengaan.

Zin in een nieuwe uitdaging?. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.