Services & support

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van systemen en biedt met het integratieplatform Niklas één oplossing voor verschillende integratie uitdagingen.

Managed EDIApplication Integration

Het implementeren en beheren van een eigen EDI platform kan voor veel organisaties een lastige taak zijn. Het vereist zeer specifieke kennis en vaardigheden die niet altijd binnen de eigen organisatie zijn te vinden. Daarnaast zijn er nog de investeringen in hardware en software licenties.

» Lees meer

 

Cloud integreation

Webshop koppelingen

Veel retailers worstelen met het synchroniseren van voorraad- en productinformatie tussen het backoffice systeem en hun webshop. Copernicus help retailers met het koppelen van hun webshop aan het kassa- of ERP systeem.

» Lees meer

 

 

Electronic Data Interchange

Middleware support

Soepele gegevensuitwisseling tussen applicaties binnen uw organisatie en daarbuiten is essentieel voor de onderliggende processen en daarom worden integratie oplossingen altijd als bedrijfskritisch gezien. Adequate ondersteuning op de middleware laag is dan ook evident.

» Lees meer

Data integratie

Solution Support

Elektronische gegevensuitwisseling is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering en daarom worden middleware oplossingen vaak als bedrijfskritisch beschouwd. Door verstoringen in de gegevensuitwisseling kunnen bedrijfsprocessen stagneren en de effecten hiervan zijn enorm.

» Lees meer