Integratie met Tradecloud One Supply Chain platform

In de meeste inkoopafdelingen verloopt de communicatie met leveranciers traditioneel via papieren documenten, e-mails, telefoongesprekken en het voortdurend delen van spreadsheets. Bijvoorbeeld, bij één bedrijf worden bestellingen ingevoerd, afgedrukt en vervolgens per e-mail verzonden naar een ander bedrijf. De leverancier voert dan de bestelling in als een verkooporder in hun eigen ERP-systeem en nadat ze deze hebben gecontroleerd, bevestigen ze de afleverdatum, prijs en aantallen, al dan niet met eventuele afwijkingen. Deze bevestiging wordt dan weer per e-mail gecommuniceerd naar de inkoper.

Deze samenwerking tussen inkoper en leverancier is verre van optimaal, terwijl het cruciaal is om statusinformatie, zoals order-, planning- en voortgangsgegevens, efficiënt uit te wisselen voor een voorspelbare supply chain. Tradecloud One is hét platform om jouw Supply Chain volledig te automatiseren!

Tradecloud x Copernicus

Een naadloze samenwerking tussen Tradecloud One en het bestaande ERP-systeem is essentieel om jouw Supply Chain volledig te kunnen automatiseren. Copernicus is de verbindende factor in deze elektronische gegevensuitwisseling. Wij zorgen ervoor dat jouw ERP-systeem snel en effectief wordt aangesloten op Tradecloud One. ERP-systemen die wij reeds gekoppeld hebben zijn onder andere Navision AX, Business Central, AFAS, Infor, SAP en Kerridge.

“De integratie met het bestaande ERP systeem is een essentieel onderdeel voor het succes van een supply chain platform. Met Copernicus kunnen wij nu elk ERP-systeem koppelen met Tradecloud One via onze moderne REST API”, vertelt Tonnis de Boer, CEO bij Tradecloud. “Klanten kunnen hierdoor kiezen voor een dienstverlener die hierin gespecialiseerd is, waardoor Tradecloud zich volledig kan richten op de functionaliteit van het platform.

Hoe gaan we te werk?

Zodra je wilt integreren met Tradecloud, gaan we bepalen wat de mogelijkheden zijn van het ERP- systeem en welke datastromen in scope zijn. Vervolgens komen we met een voorstel waarin we je informeren over de kosten en doorlooptijd.

Wil je meer informatie over de integratie met TradeCloud One? Vul het formulier in en klik op de download knop.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het is fijn dat wij samenwerken met een betrouwbare partij als Copernicus die hiermee een korte ’time to value’ levert voor de inzet van ons product bij klanten in de industrie en groothandel”

Tonnis de Boer – CEO bij Tradecloud.

Klantcase Vespo

Vespo maakt gebruik van het Supply Chain platform van Tradecloud.

Copernicus heeft de integratie tussen het ERP-systeem van Vespo en TradeCloud voltooid. Met de koppelingen van Copernicus is het inkoopproces van Vespo zo veel mogelijk geautomatiseerd wat leidt tot minder fouten, efficiëntie en verbeterde beschikbaarheid van informatie.

Klantcase Vespo

Op zoek naar een integratie met Tradecloud?

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren én mee te denken over wat het beste past bij jouw organisatie.

Mail je liever, geen probleem. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.