Portal development

Copernicus biedt als verlengstuk van haar integratie oplossingen ook de optie om een web portal te laten ontwikkelen. Ter ondersteuning van een efficiënte bedrijfsvoering is een web portal een slimme manier om informatie te ontsluiten of te consumeren. Dit is gebruiksvriendelijk voor uw klanten en u bespaart ook tijd en geld door processen te automatiseren waardoor de efficiëntie aanzienlijk verhoogd wordt. Middels een web portal kunnen medewerkers, klanten of andere externe partijen met hun account toegang krijgen tot specifiek afgeschermde informatie. Zo kunnen ze informatie inzien, uitwisselen of aanpassen. De portal sluit naadloos aan op uw backend applicatie (ERP, WMS, TMS, e.d.). Hierdoor hoeft u externen geen rechtstreekse toegang te geven tot uw backend met alle veiligheidsrisico’s van dien.

Iedere web portal is weer anders, namelijk volledig afgestemd op de behoeftes van onze klanten. Wij luisteren goed naar uw wensen en kijken samen naar een oplossing op maat, op basis van standaard componenten. Hierdoor zijn wij in staat snel te ontwikkelen en op te leveren. Natuurlijk geven wij met onze expertise en ervaring gericht advies over de gewenste functionaliteiten. Met Copernicus aan uw zijde bent u verzekerd van een goede aanpak!

Kenmerken van onze portals

 • Moderne look & feel
 • Uitgebreide usermanagement (users, rollen en rechten)
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Focus op functionaliteit
 • Gebruik makend van bestaande functionaliteiten van de aanwezige kernapplicaties
 • Indien gewenst: meertalig
 • Gebouwd met moderne technologie
 • Moderne rapportage mogelijkheden

Voordelen van een webportal

 • Tijd- en kostenbesparing
 • Optimaliseren werkprocessen
 • Altijd en overal online beschikbaar
 • Beperken fouten door geautomatiseerde processen
 • Betere concurrentiepositie en een hogere klanttevredenheid 

 

 

 

Copernicus opereert voornamelijk in de B2B markt en heeft ruime ervaring in de sector Transport & Logistiek, Retail en Healthcare. Voor een aantal klanten heeft Copernicus een web portal ontwikkeld. We noemen graag een aantal voorbeelden:

Voorbeelden voor Portal Development

Logo SchavemakerSchavemaker Logistics & Transport

De portal van Schavemaker is opgezet zodat hun klanten hierin transportritten aan kunnen melden. Dit betreft het transport van schroot. In de portal kunnen de klanten een aantal zaken beheren zoals laad- en losplaatsen en de wijze van transport. De planning wordt gekoppeld naar het TMS van Schavemaker (ixolution) met daaruit weer terugkoppeling van statusinformatie naar de portal. Verder is hierin een rittenplanning op weekniveau zichtbaar en zijn historische overzichten beschikbaar. Deze portal is meertalig opgezet. Ervaar meer!

 

R.M.I. logoR.M.I. Global Logistics Services

Bij het uitwisselen van gegevens tussen R.M.I. en haar handelspartners was een belangrijk punt dat cruciale informatie in EDI berichten ontbrak. Met de portal als filter kunnen hier deze berichten worden opgevangen en aangevuld worden met stamgegevens zoals locatie, productgegevens en afnemers. In de portal is inzicht in de foutieve berichten. Daarna kunnen deze berichten verder verwerkt worden. Na de verrijking van de stamgegevens gaat toekomstig berichtenverkeer hierdoor wel goed. Ervaar meer!

IAZ logoIAZ (artsen berichtensysteem)

Voor de IAZ (Inkoop alliantie Ziekenhuizen) is een systeem ontwikkeld om de berichtenuitwisseling tussen het ziekenhuis en de eerstelijnszorg te faciliteren. Op basis van standaarden wordt informatie uitgewisseld met een aantal interne/ziekenhuis-systemen (ZIS) en huisarts informatiesystemen. Daarnaast is een self service portal ontwikkeld waar zowel het ziekenhuis als de huisarts in kan loggen. Voor de hosting wordt samengewerkt met KPN E-zorg waarbij extra aandacht is voor de beveiliging van de gegevens.

In de portal worden berichten aangeboden zoals onderzoeksuitslagen en opname- en ontslagbrieven.

Web portals


Deze klanten gingen u voor:

Duo Penotti
IAZ
Container Centralen
Pooling Partners
Cass Europe
R.M.I. Global Logistic Services
TNT Innight
Schavemaker Transport