Upload Portal

Laat uw klanten bestanden naar u uploaden met het gemak van WeTransfer!

Stel u heeft een klant die transportorders wil insturen en stel dat deze klant heeft een lage automatiseringsgraad. Het opzetten van een FTP verbinding kan dan al lastig zijn en laten we ze helemaal maar niet lastig vallen met web services en dergelijke.

Copernicus heeft nu een zeer elegante oplossing waarmee u uw handelspartners in staat stelt om snel en eenvoudig bestanden naar u te sturen. Net zo eenvoudig als het versturen van foto’s via WeTransfer.


De voordelen


  • Uploaden van verschillende document soorten. Bijvoorbeeld transportopdrachten, ASN’s, facturen etc.
  • Bestanden worden direct naar Niklas gestuurd
  • Real-time verwerking in Niklas met directe terugkoppeling naar de gebruiker (foutmeldingen)
  • Moderne ‘look & feel’
  • Drag & drop
  • Overzicht van recente transacties
  • Beschikbaar voor zowel de Managed (EDI) omgeving als voor de dedicated omgeving
  • Werkt net zo eenvoudig als Wetransfer!

Hoe werkt het


Heel simpel. We maken voor uw klant een login aan op de Portal. Zodra de klant inlogt op de Portal kan hij zijn bestanden (met bijvoorbeeld orders of transportopdrachten) de Portal in slepen. De portal stuurt de bestanden over een https verbinding door naar Niklas waar ze direct worden verwerkt door een mapping. Dit kan een bestaande mapping zijn die bijvoorbeeld al gebruikt wordt door andere klanten die via FTP hun data insturen.

Na verwerking zal Niklas een respons terugkoppelen naar de Portal zodat uw klant gelijk weet of de verwerking correct is verlopen.

Folders


Wellicht dat uw klant meerdere soorten berichten met u uitwisselt. Geen probleem. In dat geval zal de portal meerdere vlakken tonen waar de bestanden naartoe gesleept kunnen worden.

 

Niklas Upload Portal

 

Demo


Heeft u interesse in een demonstratie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op +31 (0)235 656 060 voor een afspraak op ons kantoor in Hoofddorp.


    In onze Privacy Policy staat omschreven hoe wij met uw gegevens omgaan.